Avocatul lui Cristi Borcea a găsit un motiv infailibil pentru care să ceară eliberarea clientului său: sporul demografic negativ al României. Avocatul insistă că interesul național este mai presus decât o simplă pedeapsă cu închisoarea.

cristi_borcea_regele_reproducerii.jpg ”Toate datele statistice arată că, de când Cristi Borcea a ajuns în închisoare, declinul demografic s-a accentuat”, spune avocatul. ”Și toată lumea știe că soluția la această problemă este eliberarea lui Cristi Borcea. Dacă vreți ca țara asta să aibă un viitor, eliberarea clientului meu este imperativă.”

Deși în primă fază procurorii s-au opus cererii de eliberare, în scurt timp au realizat că e obligatoriu ca Borcea să fie eliberat și să se reapuce de făcut copii, altfel nu va avea cine să le plătească pensia. Asta, plus faptul că în scurtul timp petrecut în sala de judecată Borcea a lăsat-o gravidă pe grefieră, i-a convins pe procurori să fie de acord cu eliberarea lui.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 30.08.2017 11:55 Sport

National Cinematografic