Azi s-a născut Mesia, despre care mulţi spun că e mai tare decât Cristiano Ronaldo

Crăciunul este zi de sărbătoare pentru toți creștinii, e ziua în care sărbătorim cu toții nașterea lui Mesia. Chiar dacă de-a lungul timpului s-a dezbătut intens statutul lui Mesia, în ultimii ani tot mai mulți au ajuns la concluzia că Mesia este mai tare decât Cristiano Ronaldo.

Deloc surprinzător, în lumea arabă, unde creștinismul se zbate între inexistență și interdicție, Cristiano Ronaldo este considerat mai tare decât Mesia. Numai că această apreciere are la bază bani, foarte mulți bani. Dacă medievalii din Arabia Saudită n-ar băga atât de mulți bani în Cristiano Ronaldo, probabil și ei l-ar aprecia mai mult pe Mesia.

Deși creștin, Cristiano Ronaldo se consideră mai presus decât Mesia. Și chiar dacă spune că are o relație bazată pe respect cu Mesia, recunoaște cu sinceritate că nu e genul de apropiat pe care să-l cheme la masa de Crăciun, de exemplu. Greu de înțeles sau de explicat ce fel de creștin este Ronaldo cu o așa atitudine. Sau de ce îl mai cheamă Cristiano dacă nu crede că Mesia este mai bun decât el.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
25 decembrie 2023 13:14
Citește mai mult despre: Messi Ronaldo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult