Bănel Nicoliţă părăseşte Steaua pentru un club de atletism

Îmediat după meciul de joi seara împotriva elveţienilor de la Grasshopper Zurich, când suporterii Stelei l-au huiduit în momentul schimbării, Bănel Nicoliţă i-a cerut impresarului său să îi găsească cât mai rapid o nouă echipă. Căpitanul Stelei consideră că nu merită să fie fluierat după tot ce a făcut pentru club şi spune ca meciul de joi a fost ultimul pentru el în tricoul Stelei.

Impresarul jucătorului ne-a declarat, în exclusivitate, că Bănel a acceptat o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar, venită de la un club de atletism din Australia. De când Australia a devenit ţara cu cel mai ridicat nivel de obezitate, atletismul a luat-o la vale, astfel că aducerea lui Bănel este văzută ca o ultimă şansă pentru relansarea acestui sport în ţara de la antipozi.

„Am avut nevoie doar de câteva casete cu meciurile lui Bănel ca să-i conving pe australieni că Bănel este omul de care au nevoie. Au fost impresionaţi de modul prefesionist în care aleargă Bănel. Plus că se vede la el pasiunea pentru atletism, altfel nu ar alerga atât de mult fără să se întâlnească cu mingea. Nu e genul de jucător leneş, care aleargă doar când are mingea, Bănel e tipul de atlet desăvârşit, care aleargă doar de dragul de-a alerga. Sunt convins că va face performanţă în atletism”, spune impresarul jucătorului.

Deşi Bănel a ales atletismul, impresarul său spune că a avut mult mai multe oferte, inclusiv de la cluburi de badminton sau curling.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 august 2010 08:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult