Becali a ajuns la o înţelegere cu suporterii care îl contestă: Înjurăturile vor avea doar tentă heterosexuală

După mai multe luni de conflict deschis, Gigi Becali a ajuns la un acord cu suporterii stelişti din Peluza Nord. Termenii înţelegerii sunt avantajoşi pentru ambele tabere. Suporterii vor putea să intre din nou pe stadion pe baza vechilor abonamente, dar au promis că nu-l vor mai contesta pe Becali decât înaintea meciului, în pauză sau după meci. Şi asta nu e singura restricţie. Becali s-a mai înţeles cu suporterii să nu-l mai înjure decât cu trimitere la forme de sex normal, fără perversiuni şi niciodată între persoane de acelaşi sex.

“Clar, ies din discuţie înjurăturile de mamă, de familie şi de biserică, le-a explicat Becali reporterilor. Nici cu UE n-au voie să mă înjure, că mie nu-mi place curvăsăria ghei, mă-nţelegi?”

Potrivit finanţatorului stelist, singurele înjurături permise sunt cele cu tentă heterosexuală, înjurăturile care fac trimitere la relaţiile dintre un bărbat şi o femeie. Suporterii vor mai avea voie să facă mişto de trecutul de oier al lui Becali, de felul în care vorbeşte şi de prostia de care a dat dovadă atunci când i-a arestat singur pe hoţii care îi furaseră maşina.

„Clar, cioban incult au nevoie să-mi spună”, a precizat Becali.

Latifundiarul din Pipera, dacă ne e permisă exprimarea, a explicat că înţelegerea cu suporterii cuprinde doar înjurăturile care îl au pe el ca ţintă.

“De Argăseală pot spune ce vor, dă-l în p… mea de slugă”, a încheiat Becali.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
20 februarie 2010 10:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult