Becali dă afară 50% din angajaţii clubului, mai multe posturi vor fi desfiinţate

Gigi Becali a decis să dea afară 50% dintre angajaţii clubului, multe posturi, printre care mijlocaş central şi fundaş stânga fiind restructurate. Ştirea asta l-a enervat la culme pe Mihai Stoichiţă, care pînă la urmă s-a calmat în cîteva secunde şi ne-a acordat un interviu în exclusivitate.TNR:

Domnule Stoichiţă, ce părere aveţi despre reducerile de personal anunţate de Gigi Becali?

Mihai Stoichiţă: Sincer, nu mi se pare deloc normal ce se întâmplă. Am gândit toată perioada de pregătiri pentru un sistem 4-4-2 care să se transforme într-un 3-4-3 pe faza de atac, iar acum, subit, mă văd nevoit să schimb totul. Arătaţi-mi mie antrenorul care e fericit când e nevoit să joace cu doar 5 oameni în teren!

 

TNR: Totuşi, ar fi şi avantajul că aţi avea toate posturile triplate, nu ar mai fi voie de nici un transfer…
M.S.: Acum chiar am nevoie de Yovov, sper să mă ajute Dumezeu să-l iau, altfel îmi vne să mă las de antrenorat. Nu ştiu ce se întîmplă cu mine, cred că am făcut o obsesie cu băiatul ăsta…

 

TNR: V-aţi gândit la ce sistem de joc veţi aborda în noile condiţii?
M.S.: Nu ştiu încă exact cum o să joc, dar dacă Gigi îmi înjumătăţeşte echipa cel mai probabil voi adopta un 2-2-1 elastic, care să se transforme uşor în 3-2-0 pe faza defensivă şi în 1-2-2 pe cea ofensivă. Nu ştiu însă ce-o să mă fac în meciurile în care o să am vreun jucător eliminat, pentru că va trebui să joc 112. E absurd, ca la Urgenţă.

 

TNR: Se mai bate Steaua la titlu?
M.S.: În condiţiile astea nici măcar eu, Lippi Stoichiţă nu mai pot garanta câştigarea titlului. Sau, dacă ar veni totuşi Yovov…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
20 ianuarie 2010 13:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult