Becali dă afară 50% din angajaţii clubului, mai multe posturi vor fi desfiinţate

Gigi Becali a decis să dea afară 50% dintre angajaţii clubului, multe posturi, printre care mijlocaş central şi fundaş stânga fiind restructurate. Ştirea asta l-a enervat la culme pe Mihai Stoichiţă, care pînă la urmă s-a calmat în cîteva secunde şi ne-a acordat un interviu în exclusivitate.TNR:

Domnule Stoichiţă, ce părere aveţi despre reducerile de personal anunţate de Gigi Becali?

Mihai Stoichiţă: Sincer, nu mi se pare deloc normal ce se întâmplă. Am gândit toată perioada de pregătiri pentru un sistem 4-4-2 care să se transforme într-un 3-4-3 pe faza de atac, iar acum, subit, mă văd nevoit să schimb totul. Arătaţi-mi mie antrenorul care e fericit când e nevoit să joace cu doar 5 oameni în teren!

TNR: Totuşi, ar fi şi avantajul că aţi avea toate posturile triplate, nu ar mai fi voie de nici un transfer…
M.S.: Acum chiar am nevoie de Yovov, sper să mă ajute Dumezeu să-l iau, altfel îmi vne să mă las de antrenorat. Nu ştiu ce se întîmplă cu mine, cred că am făcut o obsesie cu băiatul ăsta…

TNR: V-aţi gândit la ce sistem de joc veţi aborda în noile condiţii?
M.S.: Nu ştiu încă exact cum o să joc, dar dacă Gigi îmi înjumătăţeşte echipa cel mai probabil voi adopta un 2-2-1 elastic, care să se transforme uşor în 3-2-0 pe faza defensivă şi în 1-2-2 pe cea ofensivă. Nu ştiu însă ce-o să mă fac în meciurile în care o să am vreun jucător eliminat, pentru că va trebui să joc 112. E absurd, ca la Urgenţă.

TNR: Se mai bate Steaua la titlu?
M.S.: În condiţiile astea nici măcar eu, Lippi Stoichiţă nu mai pot garanta câştigarea titlului. Sau, dacă ar veni totuşi Yovov…

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
20 ianuarie 2010 13:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult