Becali, dezamăgit de Vadim: “Nu mai e sluga de dinainte de ‘89”

Alianţa dintre Gigi Becali şi Corneliu Vadim Tudor s-a rupt după mai puţin de o lună! Explicaţia reală a fost oferită de finanţatorul Stelei: “L-am luat pe Vadim pe baza DVD-urilor. Am urmărit cam toate înregistrările cu el de pe vremea lui Ceauşescu şi mi-a părut un slugoi excelent, efectiv de Champions League. Când colo, Vadim a venit cu nişte slugărnicii de Liga 2, chiar şi lui Argăseală i s-a făcut silă.”

Becali spune că pur şi simplu nu înţelege de ce Vadim are aşa o scădere de formă câtă vreme înainte de 1989 era un lingău de talie europeană. “Parcă ar fi agăţat în cui limbile în cur, nu alta. O fi şi vina mea”, admite totuşi finanţatorul Stelei, “poate nu ştiu să-mi motivez slugoii aşa cum ştia Ceauşescu.”

“Mă bucur totuşi că mi-am dat seama de pe acum că Vadim nu mai e slugoiul care era”, conchide Becali, “că altfel mă trezeam dracu’ cu el la alegeri că îl fac zdreanţă şi el îşi permite să mă contrazică. O să-mi iau un scouter de tinere talente în slugărit, că aşa nu mai merge.”

ERATĂ: Redacţia Times New Roman îşi cere scuze pentru ştirea absolut corectă privind despărţirea dintre Vadim şi Becali publicată pe 17 martie a.c. Vina îi aparţine integral redactorului care nu a verificat falsitatea informaţiei din cel puţin 3 surse.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
10 aprilie 2012 14:21

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult