Becali, extrem de generos la nunta fiicei! Chelnerul şi lăutarii, anunţaţi titulari la FCSB

Milionarul piperea Gigi Becali s-a distrat de minune la nunta fiicei sale. Acesta a aruncat cu bani în toată lumea, i-a oferit miresei un milion de dolari și chiar a promis posturi de titulari pentru lătutarii și chelnerul care l-a servit.

„Am vorbit cu Argăseală, și cu băiatul ăla, cu antrenorul, că e echipa mea și eu hotărăsc, eu Becali, începem că ăsta, cu Marin la mijloc. Ăla cu acordeonul joacă în spate, central iar ăsta micu și negru centru atacant, vioara întâi. Ascultă-mă pe mine, Becali, dacă nu batem tot. Zi, mă sulică, ești creștin? Da? Patru goluri dai în primul meci, pentru tata Becali, băi, m-auzi? Bravo. Acu’ mai adu două sticle de vin, și trimite-i una și lui Horia Ivanovici, poate scoate micii ăia din gură pentru cinci secunde. Be-Ca-Li, anul ăsta luăm și Liga!”, a declarat patronul Stelei, Gheorghe Becali.

Oficialii clubului au depus deja actele jucătorilor selecționați de Becali la ligă și au anunțat că aceștia vor fi legitimați oficial imediat după ce se aduc sarmalele. În chilia sa de lângă stadion, creștinul Alexandru Tudor a fost văzut rugându-se cu putere și tot mai frenetic, fumul de tămâie putând fi observat acum de la 10 kilometir depărtare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 octombrie 2019 15:10
Citește mai mult despre: Becali

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult