Becali îi dă sfaturi lui Pep: „Dacă Aghero ăla mai dă un gol cu Steaua, îl vinzi și cu 10 milioane!”

Umilința din meciul tur cu Manchester City pare să nu-i fi afectat patronului Fcsb calitățile creștine, în special generozitatea. Ca să-i arate lui Guardiola că nu e supărat pe el, celebrul promotor de omenii Gigi Becali a acceptat să-l consilieze pe managerul lui City. El spune că în tur i-a remarcat câțiva jucători, cel mai promițător părându-i-se ”…ăla… băiatu’ care ne-a dat și gol… Tun Aghero, ăla”. 

Becali îi prevede argentinianului un viitor destul de bun, poate și un transfer la un club de top din Europa sau, de ce nu, chiar China ori Arabia Saudită. Norocul jucătorului ar fi că echipa sa a picat cu o forță precum Fcsb, în fața căreia Aguero are șansa de a-și demonstra calitățile. „Dacă mai dă un gol cu noi, practic îi explodează cota! Cum a dat gol, pac-pac!, ai mai pus un milion la preț, mă-nțelegi? Pentru că de ce? Băiatu’ e bun, dacă muncește și are și credință în Dumnezeu, îl dai și cu 9-10 milioane. Poate-l luăm chiar noi, să văd ce zice Meme, dacă ne trebuie și încape undeva, în față, pe lângă Gobulevici, pe-acolo”, spune Becali.

În același timp însă, recent valoarea de transfer a lui Aguero a scăzut vertiginos. De vină ar fi, se pare, tocmai golurile din meciul tur. Conform „cetățenilor”, Aguero s-a străduit să nu dea gol, de teamă să nu se facă de râs înscriind, ca tot amărășteanul, în poarta unei echipe precum Fcsb. O dovadă clară ar fi cele două penaltiuri ratate, în încercarea disperată a lui Kun de-a scăpa de ironiile ulterioare ale colegilor din Premiership. Totuși, întrucât nici un coechipier nu părea dispus să se înjosească în așa hal, Aguero a acceptat până la urmă să marcheze, periclitându-și astfel imaginea și cariera.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
24 august 2016 18:02
Citește mai mult despre: Becali Guardiola

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult