Becali revoluţionează divertismentul: „Îl închiriez pe Meme cu ora, să-i facă pe oameni să râdă”

După ce duminică seară Mihai Stoica l-a făcut să leşine de râs, Gigi Becali a hotărât să-l scoată pe Meme la produs. Mai exact, sub formă de produs de entertainment. Managerul va fi disponibil publicului larg, pentru acţiuni umoristice de autobază, cu un larg repertoriu de strâmbături şi scălâmbăieli.

Pentru început, modelul poate fi găsit în două culori: naturală – un palid-speriat cu irizaţii gălbui, respectiv roşu-congestionat. Meme nu trebuie conectat la nici o sursă de curent şi nici nu necesită vreun soft special, fiind acţionat exclusiv prin comandă vocală fermă: „Doar îi dai ordin – bă, Meme, de dragul meu, fă ceva ca să mai râd! Şi imediat începe să dea din aripi, cârâie, încearcă să-şi prindă coada… de multe ori sare şi să te pupe-n cur. Ce mai, te tăvăleşti pe jos de râs!”, spune stăpânul său suprem.

Costurile de întreţinere sunt avantajoase, noul produs mulţumindu-se cu o pungă cu suc şi câteva seminţe aruncate în silă. Astfel, e de aşteptat că Meme va înlocui rapid forme tradiţionale de distracţie, precum televizorul sau jocurile video. „Alea la Playstation sunt sataniste, de la dracu-s alea. Mai bine-l iei oleacă pe Meme, e şi creştin, şi cretin. Mai face-o aroganţă, mai se scarpină-n nas, nici nu simţi când a trecut ora!”, conchide Becali.

Autor: Harald (aka Apatrid)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
17 aprilie 2013 16:12

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult