Gigi Becali nu putea rămâne fără reacție după miracolul de ieri, când echipa sa a reușit să bată Viitorul cu 2-1. Venită după cinci înfrângeri consecutive, victoria FBSC-ului de duminică a uimit pe absolut toată lumea.

becali_icoane_palat.jpg ”Cum am câștigat în sfânta zi de duminică, pentru mine ăsta e un semn clar că a fost o intervenție divină”, crede cu tărie Gigi Becali. ”Și vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru victorie, așa că voi ridica o biserică. O să fac ca Ștefan cel Mare, după fiecare victorie o să ridic o biserică. Sper să mai ridic măcar două sezonul ăsta.”

Mai mulți analiști din lumea fotbalului sunt însă de părere că victoria FSBC-ului nu a fost tocmai un miracol. ”Eu nu cred în ipoteza intervenției divine”, spune reputatul Decebal Popescu. ”Mai degrabă aveam de-a face cu o intervenție financiară. Mai ales că între echipele lui Hagi și Becali au tot fost astfel de intervenții de-a lungul anilor.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 02.09.2019 15:52 Sport

National Cinematografic