Bestia cu chip uman! Un român dă la c*i în toate zilele, nu doar joi

În mâinile cui nu trebuie, faza cu „joi se dă la c*i“ ajunge să facă o grămadă de victime inocente. Un astfel de exemplu este Geo Lemandroi, bestia lipsită de fairplay care dă la c*i în toate zilele săptămânii, nu doar joi, cum e firesc și natural.

El a făcut până acum zeci de victime inocente, bărbați care n-ar fi crezut niciodată că o pot lua la c*i într-o altă zi decât joi. „Este un dezastru“, s-a plâns Sandu Alban, ginecolog masculin la Spitalul de Testicule „Marcu Cantacuzino“ din Brăila. „Spitalul nostru era deschis doar joia, că doar atunci primeam pacienți, dar acum ne trezim cu pacienți lunea sau vinerea. Nu e normal!“

Bestia care dă la c*i în toate zilele săptămânii a fost deja reclamată la Federația Română de Dat la C*i, care a promis că va lua măsuri. „O lege nescrisă a acestui nobil sport spune că bărbatul care dă la c*i în altă zi decât joi va fi imobilizat și i se va da la c*i până înțelege cât de important e fairplay-ul pentru noi“, a anunțat președintele federației de specialitate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 februarie 2022 09:52
Citește mai mult despre: joi testicule

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult