Betano a dat TVR în judecată după ce a întrerupt reclamele cu un meci

Probleme la TVR după ce postul de televiziune public și-a încălcat contractul de difuzare a reclamelor. Conform acestuia TVR trebuie să dea cel puțin patru ore de reclame la pariuri în fiecare seară și să nu le întrerupă cu chestii neimportante.

Din greșeală însă, ieri seară, TVR a difuzat câteva minute de fotbal în timpul reclamelor și unul din contractori, firma Betano, a dat în judecată televiziunea. „Vrem să asigurăm pe toți partenerii noștri, publicul și cei care ne finanțează că Televiziunea Națională este dedicată scopului ei esențial, acela de a difuza reclame la pariuri și că astfel de incidente nu se vor mai repeta”, a declarat directorul televiziunii în cadrul unei invervenții de 30 de minute în care și-a cerut scuze repetat sponsorilor.

Incidentul readuce în discuție utilitatea Televiziunii Naționale în contextul modern. Dacă o instituție finanțată de stat nu poate să se concentreze câteva ore pe zi să dea reclame la pariuri și jocuri de noroc, ce încredere mai putem avea în televiziunile private, acolo unde standardele etice, morale și profesionale nu sunt așa de ridicate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 noiembrie 2022 09:01
Citește mai mult despre: meci pariuri reclame tvr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult