Bianca nu uită de unde a plecat: Abia aștept să vin la Budapesta, să le arăt românilor trofeul!

Chiar dacă trăiește de ani buni în Canada și tocmai a câștigat US Open, Bianca Andreescu rămâne româncă în sufletul său. Sportiva a anunțat azi că abia așteaptă să le prezinte românilor trofeul US Open: ”Tocmai mi-am luat bilete spre Budapesta, abia aștept să vă întâlnesc, românii mei dragi! Ne vedem pe aeroport!”, a scris tenismena pe contul de Instagram.

Iar dacă timpul îi va permite, Bianca spune că ar da o fugă și până pe litoral. ”Sper ca vremea să rămână frumoasă, c-aș vrea să prind și-o zi de plajă pe litoralul românesc, la Balaton”, spune proaspăta campioană de la US Open. ”Am auzit numai lucruri frumoase despre Balaton și aș vrea să văd cu ochii mei frumusețile patriei în care m-am născut.”

Totuși, se pare că canadianca va aduce în România doar o replică a trofeului de la US Open. ”Eu intenționez să vin în România ca să prezint trofeul, nu ca să rămân fără el. Și la cât fură românii, eu nu mă risc. Și, apropo, n-o să am deloc bunuri de valoare la mine, să nu mă vizitați în camera de hotel!”, le-a transmis Bianca românilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 septembrie 2019 11:12
Citește mai mult despre: bianca andreescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult