Borcea a cerut mărire de pedeapsă, ca să poată să combine o infirmieră nou angajată la Jilava

Cristi Borcea mai are mult de stat în pușcărie, ba chiar mai mult decât se aștepta după ce avocații dinamovistului au depus o cerere la comisia de eliberare pentru prelungire a pedepsei. În cerere se arată că petentul nu și-a învățat lecția în pușcărie și nu se simte pregătit pentru a reveni în societate.

Borcea a mărturisit însă unor apropiați motivul principal pentru care dorește să mai stea în penitenciar. La infirmerie a fost angajată o soră medicală „piesă bună rău” pe care a pus ochii și, în curând, speră să pună și altceva. „Bagaboante de afară pot să ard oricând, dar una de la bulău de-aici mai rar, că nu îmi este în drum când plec de-acasă și mă duc la stadion”, a dezvăluit omul de afaceri.

Cristi Borcea este în închisoare de aproape doi ani răstimp în care a făcut mai mult sex cu femei decât mulți bărbați aflați în libertate. De fapt, chiar în acest moment, Cristi Borcea lasă o femeie însărcinată.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
28 martie 2016 11:03

Alte articole

Vezi mai mult