Cristi Borcea mai are mult de stat în pușcărie, ba chiar mai mult decât se aștepta după ce avocații dinamovistului au depus o cerere la comisia de eliberare pentru prelungire a pedepsei. În cerere se arată că petentul nu și-a învățat lecția în pușcărie și nu se simte pregătit pentru a reveni în societate.

borcea-infirmiera.jpg

Borcea a mărturisit însă unor apropiați motivul principal pentru care dorește să mai stea în penitenciar. La infirmerie a fost angajată o soră medicală „piesă bună rău” pe care a pus ochii și, în curând, speră să pună și altceva. „Bagaboante de afară pot să ard oricând, dar una de la bulău de-aici mai rar, că nu îmi este în drum când plec de-acasă și mă duc la stadion”, a dezvăluit omul de afaceri. 

Cristi Borcea este în închisoare de aproape doi ani răstimp în care a făcut mai mult sex cu femei decât mulți bărbați aflați în libertate. De fapt, chiar în acest moment, Cristi Borcea lasă o femeie însărcinată. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 28.03.2016 13:27 Sport

National Cinematografic