Borcea acuză Antena 1: „Comentariul a fost tendenţios. Data viitoare retragem echipa de pe teren!”

Mai mulţi oficiali ai lui Dinamo susţin că rivala Rapid a fost avantajată clar de comentatorii Antenei 1 în derby-ul de vineri.

 

Borcea a declarat că nu e prima oară când Dinamo e furată pe faţă de către comentatorii tv şi a ameninţat că data viitoare când va avea parte de un comentariu tendenţios va scoate echipa de pe teren

“Nu e posibil aşa ceva, Vochin şi-a bătut joc de munca noastră”, a izbucnit oficialul dinamovist la finalul meciului. “Nu se gândeşte şi el la copiii ăştia, la sacrificiile pe care le fac, la nopţile pierdute de Tamaş…”

Turcu a fost la fel de critic la adresa angajaţilor postului Antena 1, pe care îi acuză că au comentat într-o singură direcţie.

“M-a sunat şi Gigi în timpul meciului şi mi-a spus: Vasile, nu fi fraier, ăştia vă fură pe faţă, mă-nţelegi?”

Turcu acuză, printre altele, faza din minutul 63, când, susţine el, a fost fault clar la Niculescu, nu “un simplu duel bărbătesc, umăr la umăr, cu Marius Constantin”, aşa cum l-a descris, la momentul respectiv, unul dintre comentatorii Antenei 1.

“Clar, aici e vorba de viciere de rezultat”, a concluzionat Turcu.

Borcea a amintit, cu această ocazie, că ar trebui să aducem comentatori străini la meciurile importante din Liga 1.

„Chiar dacă nu o să se înţeleagă nimic din ce comentează, cel puţin o să avem parte de un comentariu corect”, a explicat Borcea.

Conducătorul dinamovist a mai spus că Vochin nu ar trebui să mai comenteze în Liga 1, propunând retrogradarea lui la pupitrul emisiunii Smiley TV.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
12 noiembrie 2009 10:59

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult