Borcea acuză Antena 1: „Comentariul a fost tendenţios. Data viitoare retragem echipa de pe teren!”

Mai mulţi oficiali ai lui Dinamo susţin că rivala Rapid a fost avantajată clar de comentatorii Antenei 1 în derby-ul de vineri.

 

Borcea a declarat că nu e prima oară când Dinamo e furată pe faţă de către comentatorii tv şi a ameninţat că data viitoare când va avea parte de un comentariu tendenţios va scoate echipa de pe teren

“Nu e posibil aşa ceva, Vochin şi-a bătut joc de munca noastră”, a izbucnit oficialul dinamovist la finalul meciului. “Nu se gândeşte şi el la copiii ăştia, la sacrificiile pe care le fac, la nopţile pierdute de Tamaş…”

Turcu a fost la fel de critic la adresa angajaţilor postului Antena 1, pe care îi acuză că au comentat într-o singură direcţie.

“M-a sunat şi Gigi în timpul meciului şi mi-a spus: Vasile, nu fi fraier, ăştia vă fură pe faţă, mă-nţelegi?”

Turcu acuză, printre altele, faza din minutul 63, când, susţine el, a fost fault clar la Niculescu, nu “un simplu duel bărbătesc, umăr la umăr, cu Marius Constantin”, aşa cum l-a descris, la momentul respectiv, unul dintre comentatorii Antenei 1.

“Clar, aici e vorba de viciere de rezultat”, a concluzionat Turcu.

Borcea a amintit, cu această ocazie, că ar trebui să aducem comentatori străini la meciurile importante din Liga 1.

„Chiar dacă nu o să se înţeleagă nimic din ce comentează, cel puţin o să avem parte de un comentariu corect”, a explicat Borcea.

Conducătorul dinamovist a mai spus că Vochin nu ar trebui să mai comenteze în Liga 1, propunând retrogradarea lui la pupitrul emisiunii Smiley TV.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 noiembrie 2009 10:59

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult