Un boxer se plânge de discriminare, după ce a fost arestat pentru simplul motiv că a încercat să lucreze de acasă. Cum boxerul se afla în izolare doar cu soția, n-a avut încotro și a folosit-o pe acesta drept partener de antrenament, lăsând-o lată după primul croșeu sub bărbie.

boxer_in_apartament.jpg ”Deci autoritățile îmi transmit că trebuie să lucrez de-acasă, eu fac fix asta, iar apoi aceleași autorități vin și mă arestează pentru violență domestică. Degeaba le-am explicat eu că nici vorbă de violență domestică, că eu n-am făcut altceva decât să muncesc cinstit, că ei tot m-au arestat. E nedrept!”, s-a plâns boxerul.

Și alte categorii profesionale s-au plâns că munca de acasă le creează probleme. Un naș de tren susține că nu e viabil să ia bani în fiecare zi doar de la membrii familiei sale, în timp ce polițiștii de la circulație se plâng că prin apartamentele lor nu trece nicio mașină și că stau degeaba ascunși în dulap, că nu prind pe nimeni cu radarul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Wednesday, 18.03.2020 15:48 Sport

National Cinematografic