Vestea că Simona a învins în SUA ajunge încet şi în satele transilvănene! Mii de ardeleni s-au trezit recent din hibernare pentru a-i ura campioanei noastre un sincer “Bravo, Simona!”.

bravo_simona_ardeal_amanar.jpg
“Gestul ardelenilor e unul emoţionant, cald şi sincer, chiar dacă nu e vorba de aceeaşi Simona pe care o aplaudă restul ţării, ci Simona Amânar, care a luat aurul la olimpiada din 1996, la Atlanta”, spune un cunoscător al obiceiurilor din vestul ţării.

“Cu toţii ne mândrim cu Simona! Chiar dacă a luat aur doar la sărituri, suntem convinşi că va avea succese şi mai mari peste patru ani, în 2000, la Sydney!”, spune badea Decebal, cioban din Ţara Moţilor. “Şi dacă n-are, nu-i bai, oricum şi-a câştigat locul în inimile noastre.”

Nefiind doar pasionaţi de sport, ardelenii au şi alte speranţe pentru viitor. “Ne bucurăm că domnul Constantinescu a câştigat alegerile şi punem rămăşag că lucrurile se vor schimba în bine, mai ales că am scăpat definitiv de Iliescu şi de PDSR!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 10.09.2015 16:30 Sport

National Cinematografic