Vestea că Simona a învins în SUA ajunge încet şi în satele transilvănene! Mii de ardeleni s-au trezit recent din hibernare pentru a-i ura campioanei noastre un sincer “Bravo, Simona!”.

bravo_simona_ardeal_amanar.jpg
“Gestul ardelenilor e unul emoţionant, cald şi sincer, chiar dacă nu e vorba de aceeaşi Simona pe care o aplaudă restul ţării, ci Simona Amânar, care a luat aurul la olimpiada din 1996, la Atlanta”, spune un cunoscător al obiceiurilor din vestul ţării.

“Cu toţii ne mândrim cu Simona! Chiar dacă a luat aur doar la sărituri, suntem convinşi că va avea succese şi mai mari peste patru ani, în 2000, la Sydney!”, spune badea Decebal, cioban din Ţara Moţilor. “Şi dacă n-are, nu-i bai, oricum şi-a câştigat locul în inimile noastre.”

Nefiind doar pasionaţi de sport, ardelenii au şi alte speranţe pentru viitor. “Ne bucurăm că domnul Constantinescu a câştigat alegerile şi punem rămăşag că lucrurile se vor schimba în bine, mai ales că am scăpat definitiv de Iliescu şi de PDSR!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 10.09.2015 16:30 Sport

National Cinematografic