BRD Open: mai mulţi români au răguşit încurajând o rusoaică care semăna cu Simona Halep

Un moment bizar a avut loc ieri pe Arenele BNR când peste doua sute de spectatori români au aplaudat furtunos fiecare punct realizat de Simona Siktirova, o sportivă din Rusia care aduce cu Simona Halep. Venită din calificări, Siktirova a fost purtată către victorie de publicul entuziast care a scandat „Hai Simooona!” cu fiecare ocazie.

„Momentul de confuzie s-a produs în momentul în care spectatorii au ieşit de pe Terenul 2 şi s-au dus pe Central, unde chiar juca Halep. Aceştia au rămas înmărmuriţi şi nu au fost convinşi să se aşeze pe scaune decât după a treia intervenţie a arbitrei de scaun”, a povestit un angajat al complexului.

„Nouă ni s-a spus că joacă Simona pe Terenul 2 aşa că ne-am grăbit de teamă că nu vor mai fi locuri. La fel au făcut şi ceilalţi spectatori. Aşa că l-am luat repede pe Jasmin, prietenul meu, şi am fugit până la arenă. Acolo era nebunie, nu se vorbea decât de Simona. Când au ieşit jucătoarele pe teren toată lumea a început să aplaude şi nu s-au oprit decât atunci când s-a terminat meciul”, a explicat Mariana, studentă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 iulie 2014 13:05
Citește mai mult despre: simona halep

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult