Breaking news! Pentru că toți gardienii se uitau la meci, Liviu Dragnea a evadat

La doar o lună de când a intrat la închisoare, Liviu Dragnea este din nou un om liber. Infractorul a profitat de faptul că toți gardienii se uitau la meciul Naționalei de tineret și a evadat fără prea mari bătăi de cap. A ieșit cu mâinile în buzunare din clădirea principală, după care a sărit gardul închisorii și dus a fost.

Se pare c-ar fi fost și-un deținut care l-a remarcat pe Liviu Dragnea evadând, doar că în momentul în care a urlat ”Băi, evadează unul! Pare să fie Dragnea!”, gardienii s-au pus cu pulanele pe el și l-au bătut cu sălbăticie, iritați că-i deranjează fix în timpul meciului. Nu e exclus ca deținutul respectiv să fie chiar Radu Mazăre, că el e genul care, în loc să se uite la meci, s-ar uita după alți deținuți.

După evadare, Liviu Dragnea a fost preluat de celebrul șofer al infractorilor Șerban Nicolae și trecut peste graniță. Infractorul pesedist n-a avut deloc probleme la trecerea frontierei, pe care a trecut-o cu pașaportul lui Codrin Ștefănescu – grănicerii erau tot cu ochii în televizoare, așa că n-au remarcat că Dragnea nu seamănă deloc cu cel din pașaport. Iar dacă se grăbește puțin, Liviu Dragnea are șanse mari să prindă finalul partidei la Belgrad, alături de bunul său amic Sebi Ghiță.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 iunie 2019 19:37
Citește mai mult despre: Dragnea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult