Bulibașa Carolinei Garcia își cere scuze pentru supusa sa: ”Nu trebuia s-o jignească pe Irina Begu”

Nu toți țiganii sunt la fel de nesimțiți ca Caroline Garcia. Țiganca de etnie franceză a jignit-o pe Irina Begu în timpul partidei din cadrul turneului de la Charleston, numind-o – culmea! – ”țigancă nenorocită” pe sportiva noastră. Primul țigan care a dat dovadă de bun simț a fost bulibașa Carolinei Garcia.

”Nu d’aia i-am furat eu rachetă de tenis când avea cinci ani, ca să ajungă acuma să jignească o altă jucătoare”, spune Napoleon Garcia, bulibaşa ţiganilor din Saint-Germain-en-Laye. ”Și nu doar că a jignit, dar a spus și o tâmpenie – pentru că ea, ca țigancă, nu văd de ce ar face-o țigancă pe una care nu-i de-a noastră. Îmi cer scuze în numele Carolinei Irinei Begu.”

Bulibașa Carolinei Garcia spune că o va pedepsi exemplar pe supusa sa. ”O s-o trimit la munca de jos, la adunat fiare vechi cu căruța”, a spus Napoleon Garcia. ”Oricum va fi probabil suspendată o perioadă din tenis, așa că va avea timp să se gândească la declarația ei tâmpită. Poate în timpul ăsta va învăța și să scrie, ca să-i trimită o scrisoare cu scuze Irinei Begu.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 aprilie 2016 12:59
Citește mai mult despre: bulibasa jignire tigan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult