Ca să ajungă mai repede la populație, noile cărți de identitate se vor da cu Gazeta Sporturilor

Tolontan și echipa lui au dat din nou lovitura. După ce au vândut Gazeta Sporturilor cu ceasuri, fidget spinnere sau figurine Game of Thrones, acum amatorii de chilipiruri și, poate, știri din fotbal, vor putea să primească și buletinul dacă achiziționează ziarul. Pachetul complet va costa 11,9 lei iar buletinele vor fi necompletate, cumpărătorul trebuind să-și completeze el numele, adresa și să lipească o poză pe ele. 

„Ne-am gândit că cititorii noștri sunt, în mare parte, oameni care se uită la fotbal românesc, deci nu prea au buletin, casă sau alte acte necesare. Așa că am făcut un parteneriat cu ministerul de interne pentru distribuția acestora”, a declarat Cătălin Tolontan, redactor șef al Gazetei Sporturilor. Acesta a precizat că în peisajul economic actual ziarele trebuie să găsească surse alternative de promovare și venit.

Directorul Gazetei (cea mai veche publicație de sport din România), Ovidiu Ioanițoaia, a declarat „Lăsați-mă în pace, nu înțeleg nimic din ce face Tolontan, eu lucrez la ziar de sport”. Buletinul vândut odată cu GSP va fi valabil numai după ce este completat și depus la un serviciu de evidența populației unde se va verifica dacă datele înscrise sunt corespunzătoare. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

27 iulie 2017 13:46
Citește mai mult despre: buletine gazeta sporturilor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult