Ca să atragă suporterii, pe stadioanele din Liga I se vor pune ecrane cu meciuri din alte campionate

După ce în primele două etape din Liga 1 au fost prezenți la meciuri mai puțini spectatori decât la un meci al lui Dinamo, șefii fotbalului s-au hotărât să ia măsuri drastice, pentru a atrage microbiștii pe stadioanele unde susțin ei că se joacă fotbal. Astfel, arenele vor fi dotate cu ecrane gigant, unde fanii pot vedea meciuri adevărate din campionate puternice.

„Nu se mai poate continua în felul acesta, cu o medie 2-3 spectatori pe meci, și aceia stewarzi. Trebuie să luăm măsuri, iar ideea de a pune ecrane gigant este mult mai la îndemână decât să oprim corupția din fotbal sau alte aberații de genul”, a declarat Răzvan Burleanu, șeful FRF.

Experimentul va fi pus în aplicare chiar în etapa a treia, ce va debuta vineri după-amiază, stadionul din Voluntari fiind deja pregătit pentru meciul cu FC Botoșani. “Am montat ecranele unde vom transmite, de la aceeași oră, partida Olimpia Zambrow-Gryf Wejherowo, din liga a doua poloneză, un campionat mult mai puternic și interesant decât Liga 1. Bineînțeles, odată cu calitatea fotbalului, va crește și prețul biletelor, dar sunt sigur că iubitorii fotbalului vor înțelege”, explică Burleanu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
5 august 2016 11:57
Citește mai mult despre: Liga I stadion

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult