E oficial: Klaus Iohannis nu e doar antisemit, ci are şi ceva împotriva persoanelor de culoare! Conducerea PSD a dovedit-o în această dimineaţă, când l-a propus la Ministerul Dezvoltării pe Harlem Gnohéré, atacant la clubul bucureştean FCSB.

gnohere_si_iohannis.jpg
"Noi, cei din PSD, considerăm că Gnohéré e perfect calificat să conducă un minister, dar ne-am lovit de refuzul preşedintelui. Gestul lui Iohannis e de un rasism incalificabil. În secolul 21, să refuzi să numeşti un fotbalist de la CFSB în Guvern doar fiindcă e negru? Nu-mi vine să cred", a declarat Liviu Dragnea.

Aflat în cantonament cu colegii din FBSC, "Bizonul" s-a arătat şi el uimit că a fost propus de PSD în fruntea Ministerului Dezvoltării, el considerând că vocaţia lui e mai degrabă să joace fotbal, dar promite că se va sfătui cu Dică şi va reveni cu un punct de vedere.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 23.11.2018 16:47 Sport

National Cinematografic