E oficial: Klaus Iohannis nu e doar antisemit, ci are şi ceva împotriva persoanelor de culoare! Conducerea PSD a dovedit-o în această dimineaţă, când l-a propus la Ministerul Dezvoltării pe Harlem Gnohéré, atacant la clubul bucureştean FCSB.

gnohere_si_iohannis.jpg
"Noi, cei din PSD, considerăm că Gnohéré e perfect calificat să conducă un minister, dar ne-am lovit de refuzul preşedintelui. Gestul lui Iohannis e de un rasism incalificabil. În secolul 21, să refuzi să numeşti un fotbalist de la CFSB în Guvern doar fiindcă e negru? Nu-mi vine să cred", a declarat Liviu Dragnea.

Aflat în cantonament cu colegii din FBSC, "Bizonul" s-a arătat şi el uimit că a fost propus de PSD în fruntea Ministerului Dezvoltării, el considerând că vocaţia lui e mai degrabă să joace fotbal, dar promite că se va sfătui cu Dică şi va reveni cu un punct de vedere.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 23.11.2018 16:47 Sport

National Cinematografic