Ca să nu mai fie românii aşa supăraţi când pierde, Simona Halep și-a luat cetăţenie maghiară

Bravó, Szimona! Jucătoarea de tenis a decis să le curme suferința și revolta românilor deranjați c-a mai pierdut o finală, așa că și-a luat deja cetățenia maghiară. ”Românii se poartă de parcă ar juca ei în turnee, nu eu, și sunt extrem de afectați de fiecare dată când pierd. Așa că am zis să devin unguroaică, că măcar așa vor fi fericiți de fiecare dată când pierd”, spune Halep.

Un alt motiv pentru care Halep a renunțat la cetățenia română și a devenit unguroaică este Cristian Tudor Popescu. ”Pur și simplu s-a săturat să aibă aceiași cetățenie cu el”, spune Decebal Popescu, un apropiat al Szimonei. ”Dealtfel, ăsta e principalul motiv pentru care a pierdut aseară: știa că CTP-ul comentează meciul ei și efectiv nu s-a putut concentra pe meci, a fost cu gândul doar la ce va spune CTP-ul despre ea. CTP-ul a terminat-o psihic.”

Decebal Popescu a adăugat că jucătoarei de tenis nu i se pare normal să-i comenteze prestațiile pe Facebook tot felul de indivizi care au prin tastatură resturi de șaorme și mici, pentru care singura formă de mișcare este cea prin care se duc să-și ia mâncare. ”Impostura e maximă, mai lipsește să se pronunțe și Andrei Pleșu despre jocul Szimonei”, a comentat amar apropiatul lui Halep.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 august 2017 14:51
Citește mai mult despre: CTP Halep ungur

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult