Bravó, Szimona! Jucătoarea de tenis a decis să le curme suferința și revolta românilor deranjați c-a mai pierdut o finală, așa că și-a luat deja cetățenia maghiară. ”Românii se poartă de parcă ar juca ei în turnee, nu eu, și sunt extrem de afectați de fiecare dată când pierd. Așa că am zis să devin unguroaică, că măcar așa vor fi fericiți de fiecare dată când pierd”, spune Halep.

szimona_halep_steag_maghiar_teren.jpg Un alt motiv pentru care Halep a renunțat la cetățenia română și a devenit unguroaică este Cristian Tudor Popescu. ”Pur și simplu s-a săturat să aibă aceiași cetățenie cu el”, spune Decebal Popescu, un apropiat al Szimonei. ”Dealtfel, ăsta e principalul motiv pentru care a pierdut partida: știa că CTP-ul va comenta meciul ei și efectiv nu s-a putut concentra suficient, a fost cu gândul mai mult la ce va spune CTP-ul despre ea. CTP-ul a terminat-o psihic.”

Decebal Popescu a adăugat că jucătoarei de tenis nu i se pare normal să-i comenteze prestațiile pe Facebook tot felul de indivizi care au prin tastatură resturi de șaorme și mici, pentru care singura formă de mișcare este cea prin care se duc să-și ia mâncare. ”Impostura e maximă, mai lipsește să se pronunțe și Andrei Pleșu despre jocul Szimonei”, a comentat amar apropiatul lui Halep.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 21.08.2017 16:51 Sport

National Cinematografic