Ca să profite de gazonul prost de pe Naţional Arena, steliştii vor evolua joi în cizme de cauciuc

Laurenţiu Reghecampf le-a pregătit o surpriză enormă englezilor de la Chelsea, cei pe care steliştii îi vor întâlni joi pe Naţional Arena, în optimile Europa League. Pentru ca jucătorii săi să profite la maxim de pe urma stării proaste a gazonului, antrenorul Stelei a decis ca aceştia să fie încălţaţi la ora partidei cu cizme de cauciuc.

Steliştii deja au înlocuit la antrenamente ghetele clasice de fotbal cu cizme de cauciuc, spre satisfacţia vădită a anumitor jucători. Cristi Tănase, de exemplu, este atât de îndrăgostit de noua încălţăminte, încât poartă cizmele de cauciuc chiar şi în cluburile de fiţe unde merge în fiecare seară, după antrenamente. „Se asortează perfect la trening”, spune decarul Stelei.

Bourceanu laudă, la rândul său, cizmele de cauciuc. „Eu oricum mă întâlnesc mai rar cu mingea, deci mă interesează mai puţin cât de bine se şutează cu cizme de cauciuc. Eu prefer alunecările, capitol la care cizmele de cauciuc sunt mult superioare ghetelor pe care le foloseam până acum. Jucătorii lui Chelsea sunt victime sigure!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
4 martie 2013 18:03

Alte articole

Vezi mai mult