Campanie ProSport: „Dacă găseşti în altă parte mai multe articole cu Steaua, renunţăm la VEZI AICI”

Site-ul ProSport se laudă, în cea mai recentă campanie de promovare, că are cele mai multe articole despre Steaua din tot on line-ul mondial. Ei sunt atât de siguri de abundenţa ştirilor în care se pomeneşte de Steaua, încât sunt dispuşi să renunţe la cel mai de preţ bun al lor, deja celebrul „VEZI AICI”.

Începând de aseară şi până acum, fiecare redactor ProSport a trebuit să scrie minim 30 de articole despre Steaua. Cei care nu au îndeplinit norma au fost aspru pedepsiţi, fiind retrogradaţi la nivelul cel mai de jos al on line-ului românesc, site-ul sport.ro. Mai mult, redactorii au fost obligaţi să o pomenească pe Steaua chiar şi în articolele care nu au legătură cu fotbalul.

Ne-a explicat acest lucru chiar redactorul-şef ProSport, Lucian Lipovan „Să vă dau un exemplu: dacă scrii despre hipism, e obligatoriu să spui despre cal că este stelist încă de când era mânz. Dacă abordezi subiectul Federer, spui despre el că loveşte mingea la fel de bine ca Tănase. Iar la un articol despre dans sportiv, obligatoriu zici ceva de Latovlevici. Şi tot aşa, pentru absolut toate articolele noastre.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
29 mai 2013 10:13

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult