Campanie umanitară înduioşătoare: Ajută-l pe Radu să-şi amintească de ce ţine cu Dinamo!

Cazul lui Radu, un bucureştean de 33 de ani, a smuls deja lacrimile a milioane de români. Tânărul susţine că este un suporter înfocat al lui Dinamo, însă nu-şi mai aminteşte de ce ţine cu echipa din Ştefan cel Mare. Povestea lui a fost deja preluată pe Facebook de sute de mii de persoane.

Am mers foarte mulţi ani în trecut şi încă nu am găsit motivul pentru care eu sunt un suporter înfocat al lui Dinamo. Practic, trăiesc o dramă: susţin o echipă care nu a obţinut nici un rezultat memorabil de foarte mulţi ani. Sau, cel puţin, niciunul de care eu să îmi amintesc. Speranţa însă moare ultima, sper ca cineva să-mi reamintească de ce ţin cu Dinamo”,  ne-a spus Radu, în timp ce-şi ştergea lacrimile din ochi.

Cei care vor să-l ajute pe Radu, pot să-i trimită mesaje şi poze pe adresa de e-mail radu_dinamovistul@gmail.com. „Fiind născut în 1986, vă rog să-mi trimiteţi doar evenimente petrecute după 1990, pentru că înainte de anul acesta eram prea mic pentru a deveni fan Dinamo. Ceva ce s-a întâmplat după ’90 m-a făcut dinamovist, asta e sigur, doar că nu-mi aduc aminte ce”, a spus Radu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 martie 2013 16:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult