Campionatul mondial de mici, anulat după ce arbitrul român i-a mâncat pe toţi

Românii țin din nou prima pagină a ziarelor sportive din toată lumea, însă din păcate nu din motivele pe care ni le-am dori. Arbitrul român Geo Lemandroi a dat peste cap complet planurile campionatului mondial de mici, care nu s-a mai putut desfășura după ce arbitrul nostru a mâncat singur toate porțile de mici.

„Azi trebuia să se desfășoare proba de înfulecat mici viteză, cu 32 de partide, deci 64 de competitori. Fiecare avea pregătiți 8 mici, pe care arbitrul român a spus că vrea să-i inspecteze înainte, să se asigure că micii sunt de dimensiuni egale și niciun concurent nu este avantajat. Numai că arbitrul român i-a mâncat pe toți și a trebuit să anulăm competiția“, s-a plâns șeful federației internaționale de mici.

Arbitrul român s-a arătat surprins de acuzele c-ar fi sabotat o frumoasă competiție sportivă. „Să fim serioși, nu există român care să se apuce de arbitrat un sport care implică mici doar ca să se uite la alții cum îi mănâncă. Să arbitrezi competiții de mici înseamnă să mănânci toți micii peste care dai, toată lumea ar trebui să știe asta“, a explicat acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
3 iunie 2021 15:03
Citește mai mult despre: mici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult