Campionul olimpic la tir, considerat de tot mai mulţi români o soluţie la criza politică

Conflictul dintre premier şi preşedinte ar putea avea, în fine, o soluţie! Este vorba de Alin Moldoveanu, românul medaliat cu aur la tir la Jocurile Olimpice de la Londra la proba de puşcă. Talentul lui extraordinar la nimerirea mai multor ţinte chiar şi la mare distanţă îl face să fie considerat de tot mai mulţi concetăţeni soluţia perfectă pentru criza politică; chiar şi unii analişti politici estimează că, în situaţia actuală, campionul nostru la tir e singurul care deţine cu o variantă viabilă de a ieşi din impasul creat de Băsescu şi Ponta.

“Pare băiat serios”, spune I. P., pensionar din Adjud, “cred că e singurul capabil să le bage ceva în cap politicienilor”. “Ar trebui să-l mute într-o clădire înaltă vizavi de Palatul Victoria şi să iasă zilnic la balcon să se antreneze”, propune A. M., casnică (Bucureşti). “Sunt sigur că ar  media conflictele dintre preşedinte şi premier dacă i-am aduce pe amândoi la un loc într-un spaţiu deschis şi i-am pune să stea nemişcaţi vreo 30 de secunde”, declară O. E., salariat (Braşov).

Deja mai multe asociaţii civice organizează o colectă pentru a-i cumpăra lui Alin Moldoveanu o lunetă performantă, despre care spun că ar putea fi o soluţie mult mai bună pentru problemele politice decât Curtea Constituţională sau avertizările Comisiei Europene.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
1 august 2012 08:53

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult