Cantonamentul de iarnă! Echipele din Liga 1 merg în Spania, pentru a culege căpșuni

Rapid, Chiajna, Dinamo, CFR Cluj sau Ceahlăul Piatra Neamț și-au definitivat programul pentru pregătirea de iarnă și au ales Spania datorită climatului, dar și a cererii de forță de muncă sezonieră. După ce au apelat la serviciile unei firme specializate, aceasta le-a perfectat mai multe partide de cules căpșuni în diverse zone de profil din Spania.

“Suntem foarte mulțumiți, vom avea parte de adversari dificili și va trebui să tragem din greu pentru a ține ritmul cu ei. Sperăm la finalul pregătirii să obținem o producție la hectar record, care să ne asigure cheltuielile în primele 3-4 etape din retur. Avem mai mulți jucători pe care vrem să-i testăm după ce și-au dovedit eficiența acasă, la cules de vie”, a menționat Marian Rada, care, din cauza reducerii costurilor, le antrenează pe Dinamo și pe Rapid simultan.

După prima partidă părerile au fost împărțite, nu puțini fiind cei care au spus că se putea mai mult . “Pe partea dreaptă a fost o pâine de mâncat, nu era acoperită deloc de ceilalți, însă noi ne-am concentrat în special pe centru, unde aglomerația era mare. Per total vrem să creștem de la un cules la altul”, a concluzionat Alexe.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
23 decembrie 2014 16:29
Citește mai mult despre: cantonament spania

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult