Care Olimpiadă? Un beţiv din Centrul Vechi a reuşit să se ridice singur de pe jos

Lumea este atentă la ce se întâmpla la olimpiada de la Rio, la ce medalii se mai iau, iar în timpul ăsta adevărații eroi rămași în țară sunt pe nedrept ignorați. Este și cazul unui bețiv bucureștean de 28 de ani care, fără o pregătire sportivă prealabilă, a reușit performanța să se ridice singur de pe jos.

”O ridicare perfectă, cu dublă rotire și fixare fermă pe ambele picioare, cum rar ai ocazia să vezi în Centrul Vechi”, l-a gratulat un trecător pe senzaționalul bețiv. ”Nu sunt specialist, dar sigur merita un 10 la olimpiadă – sau cel puțin avea o notă de plecare din 10. Însă, din păcate, a făcut performanța asta pe strada Smârdan, nu într-o arenă olimpică.”

Excelentul bețiv bucureștean nu doar că a dat dovadă de aptitudini sportive extraordinare, dar este și incredibil de modest. ”Hai, dom’le, fugi de-aici, că nu m-am ridicat eu singur de pe jos, cum se zice”, a spus el. ”Păi în primul rând eu nu am căzut, deci nu aveam de ce să mă ridic de pe jos. Și pot sta și într-un picior, fără să mă dezechilibrez, dacă îmi propun asta.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 august 2016 20:13
Citește mai mult despre: betiv Centrul Vechi Olimpiadă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult