Carmen Hara: “Într-o viaţă anterioară, Mutu a fost un star rock din anii ‘70”

Potrivit spiritistei Carmen Hara, Mutu avea un comportament rebel şi înainte de naştere. Până în anii 70, când a murit în urma unei supradoze de cocaină, fotbalistul de acum a fost un cunoscut star rock, care obişnuia să fugă de la repetiţii ca să bea cu băieţii.

El era solist vocal şi, în acelaşi timp, liderul de pe scenă al trupei. Se pare că în lipsa lui Mutu, formaţia nu cânta nimic şi primea numai huiduieli de la public. Când Mutu se urca însă pe scenă, făcea minuni cu microfonul şi era capabil să decidă de unul singur soarta unui concert.

Carmen Harra ne-a vorbit mai pe larg despre trecutul spiritual al fotbalistului:

“Mutu este dependent de sex, violenţă şi alcool. Şi de rock’n’roll. Sau, mă rog, de manele, pentru că ştie să aprecieze mai multe feluri de muzică. Ca muzician genial, nu e limitat de convenţiile unui singur gen. Apucăturile de acum le are pentru că a crescut în ani ăia nebuni în care tinerii se revoltau împotriva societăţii şi experimentau tot felul de substabţe halucinogene. Poate nu vă vine să credeţi, dar aşa manelist incult cum îl vedeţi, a protestat alături de Bob Dylan împotriva războiului din Vietnam.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 august 2011 08:08

Alte articole

Vezi mai mult