Casele de amanet din Bucureşti roagă jucătorii Rapidului să nu mai vină cu conserve goale

Mai multe case de amanet din Capitală au emis un comunicat comun prin care îi roagă pe jucătorii de la Rapid să înţeleagă odată că o conservă goală, chiar dacă e din aluminiu, nu valorează mare lucru şi să nu le mai aducă, pentru că ţin în loc clienţii serioşi, care vin cu aur sau alte obiecte.

Angajaţii caselor de amanet spun că până acum le mai primeau cutiile de conserve şi le dădeau câte 1 leu, dar mai mult de milă. Situaţia s-a înrăutăţit când zvonul că se primesc conservele goale s-a răspândit printre jucătorii săraci ai Rapidului. Aceştia au început să vină zilnic, iar oamenii de la casele de amanet spun că „aşa nu mai merge, să înţeleagă şi ei şi să-şi vadă de treabă”, spune Robert Acrişor, patron amanet.

„Sunt înmărmurit. Până acum le primeau, nu au făcut nazuri. Sunt cutii de calitate, mi le primesc şi la reciclat, dar uneori am nevoie de o sumă în cel mai scurt timp, ca să-mi iau un covrig. Nu înţeleg de ce nu primesc”, spune îndurerat Pancu.

Jucătorii Rapidului sunt atât de săraci că spun că acum vor încerca să ducă conservele goale înapoi la magazin, ca să încaseze garanţia, dar „mă tem că nu prea avem şanse şi va trebui să revenim la căutat capace de sticlă pe jos”, spune supărat Voicu, de la Rapid.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 martie 2014 08:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult