Cât respect! Putin l-a lăsat pe Igor Dodon să umfle cu gura mingea oficială a Mondialului din Rusia

Când se lăuda că e tratat cu respect de Vladimir Putin, mulți au râs de președintele moldovean Igor Dodon. Acesta le-a închis însă azi gura contestatarilor, după ce-a dat publicității o imagine din care transpare, spune el, respectul cu care e tratat de către președintele rus: Igor Dodon apare umflând personal cu gura mingea cu care se va da lovitura de începere a Mondialului din Rusia.
 
”Asta înseamnă să fii tratat cu respect!”, le-a transmis președintele moldovean celor care au râs de el. ”Credeți că domnul Putin ar lăsa un lider de țară pe care nu-l respectă să umfle personal mingile Campionatului Mondial găzduit de Rusia? Nu, vă spun eu că nu! Putin m-a lăsat pe mine să umflu mingea, nu pe Trump, Macron sau Merkel. Asta arată că mă respectă mai mult decât pe toți ceilalți lideri ai planetei la un loc.”
 
Imediat după această declarație, Igor Dodon s-a scuzat că mai are de umflat alte câteva sute de mingi, câte vor fi folosite pe perioada Mondialului din Rusia, și că nu poate sta să răspundă la întrebări. ”Practic, președintele Vladimir Putin îmi arată respect pentru încă 12 ore, cel puțin, că sunt multe mingi de umflat”, a explicat, vizibil încântat, președintele moldovean.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 iunie 2018 12:00
Citește mai mult despre: CM2018 dodon Putin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult