Caz grav de incompetență! Un primar din Ilfov încă n-a reușit să promoveze echipa satului în Liga I

Deși în funcție de aproape 10 ani, primarul comunei ilfovene Găneasa încă nu a fost în stare să facă un lucru banal și să promoveze echipa satului în Liga I. Asta a atras mânia sătenilor, care nu mai suportă umilința și strâng semnături și X-uri ca să-l demită pe primar pentru incompetență.

Iar statistica și estimările specialiștilor le dau dreptate protestatarilor: până în 2020, echipele de fotbal din absolut toate comunele ilfovene vor fi bifat cel puțin o prezență în prima ligă. Motive suficiente pentru ca sătenii din Găneasa să se teamă că vor ajunge să fie catalogați drept ”proștii Ilfovului”. Asta, bineînțeles, dacă nu devin fani ai echipelor din alte comune sau sate din Ilfov.

Cei din Găneasa  spun că de ceva timp le e și jenă să se mai plimbe cu căruța prin Ilfov. ”Am ajuns să umblăm mai mult noaptea prin Ilfov, că râd țăranii din Otopeni, Brănești, Bragadiru, Voluntari sau Chiajna de noi când ne văd. Îs comune vai mama lor, cu drumuri proaste și fără canalizare, dar ei măcar au sau au avut echipe în Liga I. Numai suporter gănăsean să nu fi în perioada asta”, se plânge un localnic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 august 2015 11:32
Citește mai mult despre: Ilfov Liga I primar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult