Cazul Simonei Halep nu e singular! Surorile Williams şi-au tăiat penisurile ca să joace mai bine

Zvonuri tulburătoare în lumea tenisului! Potrivit unui chirurg american, îndrăgita Simona Halep nu ar fi prima sportivă care recurge la modificări corporale pentru a-şi îmbunătăţi performanţa în teren.

Dacă Simona doar şi-a micşorat bustul generos pentru a deveni mai graţioasă pe zgură, celebrele Serena şi Venus Williams ar fi mers şi mai departe pentru a-şi atinge scopul. În urmă cu aproximativ zece ani, spune doctorul, ele s-ar fi supus de bunăvoie unor intervenţii radicale de extirpare a organului cunoscut în medicina sportivă ca penis sau “ştrumeleag”.

Angajat pe atunci la Spitalul de Arşi Johns Hopkins din Baltimore, medicul susţine că el însuşi le-ar fi îndepărtat penisurile surorilor Williams. “Aveau nişte falusuri de dimensiuni considerabile, aş zice 25 cm Serena şi 30 cm Venus, negre şi tari ca lemnul de abanos. Le incomodau groaznic pe teren, mai ales dimineaţa.”

“În primă fază am ezitat, mai ales că bisturiul obişnuit nu făcea faţă – a trebuit să folosim un flex. Dar mi-am zis: Naum, dacă nu le ajuţi acum, fetele Williams n-au nicio şansă în topul WTA”, recunoaşte chirurgul. “Sportul e ca oricare altă meserie: cere sacrificii; uneori îţi cere chiar şi penisul.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
5 iunie 2014 03:35

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult