Ce bulan pe el! Tottenham a pierdut bonul și nu-l mai poate returna pe Drăgușin

Chiar dacă a jucat doar 10 minute pentru Tottenham, Radu Drăgușin are viitorul asigurat la clubul londonez. Șefii echipei au pierdut bonul primit când l-au cumpărat de la Genoa, astfel că și dacă ar vrea nu mai au cum să-l returneze italienilor.

Este greu de înțeles cum șefii lui Tottenham au putut fi atât de neatenți, în condițiile în care precedentul român transferat de ei a fost Vlad Chiricheș, un eșec pe care fanii nu l-au uitat nici până în ziua de azi.

Radu Drăgușin le-a dat însă asigurări celor de la Tottenham că nu va deveni un nou Chiricheș, pentru că efectiv nu are cum să coboare la un nivel atât de jos. „Nici cu un picior rupt nu cred că aș putea să joc atât de slab ca Vlad Chiricheș”, i-a liniștit Drăgușin pe cei de la clubul londonez.

Mai mult, ca să le dovedească celor de la Tottenham că nu are cum să devină un Chiricheș 2, Radu Drăgușin a anunțat că-și schimbă naționalitatea. „Dacă aveți emoții cu românii, nicio poblemă, îmi iau cetățenie maghiară”, le-a promis fotbalistul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 ianuarie 2024 11:02
Citește mai mult despre: dragusin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult