Ce bulan! Țiriac a fost la pescuit pe Lacul Morii și a scos o valiză plină cu bani

Captură impresionantă a lui Ion Țiriac, un novice în ale pescuitului. Ieșit la un feeder scurt pe Lacul Morii, Țiriac a agățat o valiză plină cu bani la primul drill. Țiriac a rămas surprins că se poate prinde așa ceva în Lacul Morii și spune că regretă că a așteptat până la bătrânețe ca să se apuce de pescuit.

Miliardarul român spune că a văzut pe Youtube câteva clipuri despre pescuit, în special de la un băiat deștept, Fish Hacker, și-a luat și el o lansetă, a pus un picior de caracatiță în cârlig, că nu avea altă momeală prin casă și când a tras a simțit ceva greu. După 10 minute tensionate, valiza cu bani era în minciog.

Țiriac spune că lui nu-i plac fițele pe baltă și nu și-a luat cine știe ce scule. În loc de plumb a pus un ghiul mare de aur, cu diamant, pe care îl avea la el. Cel mai mult a investit în cârlige. ”Am luat niște ancore serioase, să țină, că am auzit că pe aici prin Lacul Morii ar fi inclusiv seifuri pline cu bani, deci nu vreau să risc să mi se rupă cârligul”, a declarat Țiriac.

Cum e firesc, Țiriac s-a pozat cu impresionanta captură: două milioane de dolari, spre invidia celorlalți pescari de pe baltă, care l-au întrebat imediat la ce a dat și în care loc a prins.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 aprilie 2024 10:11
Citește mai mult despre: bani lansetă pescuit Țiriac valiză

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult