Olandezii au demonstrat ieri seară că nu sunt un popor în care să ai încredere. Echipa națională de fotbal a țării noastre i-a lăsat, într-un amical desfășurat la București, să câștige meciul cu un onorabil 3-0 în speranța că vor pune și ei o vorbă bună la Uniunea Europeană să ne primească în Schengen. Din păcate, în această dimineață am aflat că poziția olandezilor este neschimbată. 

arena-nationala.jpg

„Până la pauză am jucat cât de cât ok, să le arătăm că putem oricând să-i batem de le sună apa în cap. Dar, înainte de începerea reprizei a doua am fost și am vorbit cu domnul Dick Advocaat și i-am spus că, dacă vrea să câștige, trebuie să promită că va vorbi cu prim-ministrul de la ei să ne lase în Schengen. Omul ne-a zis că da, așa va face”, a declarat un jucător al naționalei care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea. 

Jucătorii români au ieșit de la vestiare încurajați de această promisiune și au jucat doar un pic mai prost, cât să-i lase pe olandezi să câștige, că poate aveau și ei nevoie de un boost de moral. „Dom'le, dacă ne înțelegeam de la început i-am fi lăsat să ne dea chiar și 6 goluri, de ce nu, pentru România ce nu facem noi?”, a declarat căpitanul echipei, Vlad Chiricheș, în timp ce lua craci de la un adversar.

Scris de Eftimie | Wednesday, 15.11.2017 15:23 Sport

National Cinematografic