Ce gafă! Mititelu l-a înlocuit pe Napoli tot cu Napoli, dar înainte să-l demită pe Napoli

FCU Craiova 1948 n-are nicicum parte de liniște. Haosul lovește echipa din Superliga la foc automat, parcă în ciuda conducerii echilibrate, raționale și bine organizate, ce acționează cu inteligență și eleganță de invidiat. După ce la început de martie era instalat a zecea oară antrenor italianul Nicolo Napoli, părea că la echipa lui Mititelu avea în sfârșit să bubuie performanța cea mult așteptată.

Realitatea a fost însă alta, Napoli pierzând toate cele 3 meciuri de la re-re-re-re-revenire. Recentul eșec în fața Oțelului l-a făcut pe patronul Adrian Mititelu să-l schimbe, firesc, pe Nicolo Napoli, pentru rezultate slabe. Amenințată de retrogradare, FCU nu putea rămâne prea mult fără antrenor, așa că Mititelu s-a orientat rapid, aducând la cârma echipei o mai veche cunoștință a sa – tot italianul Nicolo Napoli, pentru un al 11-lea mandat.

Deși a vrut un șoc pozitiv la echipă, Mititelu s-a lăsat orbit de perspectiva gloriei imediate, grăbindu-se să-l numească pe Napoli noul principal înainte să-l fi demis pe Napoli fostul antrenor. Scăparea îi dă mari bătăi de cap lui Mititelu, care se vede deodată cu doi antrenori, unul mai valoros ca altul, dar pe aceeași funcție. El a-ncercat și o formulă inovatoare, cu un tandem de principali, dar s-a lovit de vehemența tipic latină a lui Napoli. Acesta spune că nu poate sta pe bancă alături de fostul antrenor, un incompetent care i-a lăsat echipa prost pregătită, demotivată și pe buza prăpastiei. Singura soluție, spun experții, e ca Mititelu să-i demită în scris și pe Napoli fostul, și pe Napoli actualul, urmând a-l instala pe Napoli viitorul, pentru a 12-a oară antrenor principal la FCU Craiova 1948.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
1 aprilie 2024 17:55
Citește mai mult despre: Craiova Mititelu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult