Cea mai neaoşă masă de Revelion! S-a lăsat cu bătaie între fanii Colebil şi Triferment

Farfurii cu piftie sparte și urme de boeuf peste tot într-o locuință din Berceni, unde două clanuri de mâncăi s-au încăierat pentru că fiecare facțiune susține avantajele pastilelor lor preferate. Un clan, condus de o soacră aprigă, a început să ia ostentativ Colebil, în timp ce ceilalți, predominand musafiri, au scos Trifermentul și au început să le ofere și altora.

Soacra a provocat însă furie când a venit cu un castron plin cu colebil și l-a pus în mijlocul mesei: ”De parcă noi nu știm să luăm medicamente. I-aș fi zis Ok Boomer, dar nu pricepe, săraca”, spune Grațiela, implicată în bătaie și fan Triferment.

”Ăștia din diaspora, veniți acum la spartul târgului cu medicamentele lor luate online ce cred ei, cu ce i-am crescut? Cu colebil! Trifermentul e pentru fufe! Doar cu Colebil poți să bagi peste 35.000 de kilocalorii într-o singură zi”, urla soacra colebilistă.

Există și alte acuzații, cum că cei cu Trifermentul s-ar fi băgat peste rând la ambulanțe când li s-a făcut rău. ”Sunt în stare de șoc. Era să-mi răstoarne bradul. Am luat distonocalme cu pumnul ca să nu-mi pleznească ceva”, spune un cuscru care a asistat la bătaie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
31 decembrie 2019 10:06
Citește mai mult despre: Revelion

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult