Cei mai mulți români își fac abonament la sală ca să explice bătăturile din palme

Un studiu efectuat pe 1500 de români care au fost la sală în primele săptămâni ale anului arată că aceștia se duc să tragă de fiare nu pentru că ar fi luat o decizie după Anul Nou, ci pentru că vor să explice bătăturile din palme. Foarte mulți recunosc că le e greu să le explice rudelor și prietenilor de ce un IT-ist sau un redactor de umor, de exemplu, are ditamai bătăturile mai ales în palma dreaptă, cu toate că nu muncește la lopată, ci la laptop, de acasă.

De fapt, vasta majoritate a așa-zișilor pasionați de fitness e formată din labagii compulsivi, demonstrează studiul. Luna ianuarie este o lună critică pentru cei care merg la sală. Ei se înscriu pentru că de Sărbători se îngrașă atât de mult că nu mai ajung să se masturbeze și au o energie fenomenală.

Studiul a remarcat chiar că în timpul în care românii merg la sală bătăturile din palmă se estompează, în loc să se agraveze. ”Normal ar fi ca dacă mergi să tragi de gantere să faci bășici zi de zi, să ai răni în palme de la cât fier pompezi acolo. Dar de fapt, după ce se duc la sală foarte mulți obțin suficient tonus încât să dea și ei de niște pi*dă, renunțând temporar la labă”, explică medicul endocrinolog Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 ianuarie 2024 12:58
Citește mai mult despre: bătături labă sală studiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult