CFR Cluj va împrumuta o parte dintre jucători propriei galerii

Situaţie inedită la clubul de fotbal CFR Cluj: lotul de jucători este mai numeros decât galeria echipei. Ca să remedieze această situaţie, patronul Arpad Paszkany a decis ca jucătorii care nu intră în vederile antrenorului pentru următorul meci, cel cu U Cluj, să fie împrumutaţi propriei galerii.

“Avem aproape 30 de jucători în lot, un număr la care galeria nostră nici nu visează. Cum nu toţi vor putea sta pe bancă la următorul meci, am decis că e mult mai bine să-i împrumutăm un meci galeriei. Sâmbătă, la meciul cu U Cluj, vom avea o galerie cum n-am mai avut vreodată”, este promisiunea lui Arpad Paszkany.

Patronul ceferist mizează pe faptul că, chiar dacă sunt străini, jucătorilor nu le va fi greu să înveţe singurele două scandări ale galeriei ceferiste, “CFR, luptă CFR!” şi “Hai cu golu!”.

“Îi mulţumim domnului Paszkany pentru jucători. Practic, galeria noastră îşi va dubla numărul de membri. Ştim că va fi greu să facem faţă galeriei Universităţii Cluj, dar, cu ajutorul boxelor, sperăm ca măcar să nu ne facem de ruşine”, a declarat, plin de optimism, liderul galeriei CFR Cluj.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 noiembrie 2011 14:28
Citește mai mult despre: CFR Cluj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult