Chiar e româncă! Emma Răducanu a făcut sarmale în trofeul de la US Open
Dezbaterea despre cât de româncă este Emma Răducanu s-a încheiat brusc în această dimineață când campioana a arătat ce-a făcut cu trofeul câștigat la US Open: a făcut sarmale în el. Emma spune că a învățat să facă sarmale de la bunica ei din București pe care a vizitat-o recent.
Sportiva a explicat că sarmalele la trofeu de US Open ies mai bine decât cele făcute la lut și nu au vreun gust metalic. Totodată, pentru că are și capac, pot fi ținute mai mult în frigider sau o cămară mai rece.
Astfel, Emma intră în galeria marilor sportive românce, practice și gospodare, care știu ce să facă cu un trofeu, nu doar să-l arate pentru poză. Chiar și Simona Halep, care folosește farfuria câștigată la Wimbledon pentru a servi fursecuri și cozonac când are musafiri a sunat-o pe româncă, a felicitat-o și a întrebat-o dacă nu poate să-i trimită într-o caserolă vreo cinci sarmale să guste și ea după nuntă.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.