Anii petrecuți în spatele gratiilor și-au pus amprenta și asupra unuia din cei mai dârji români, Gigi Becali. Revenit în libertate un al om, acesta a spus că de-acum încolo se va dedica în totalitate literaturii, mai ales că a și scris trei cărți cât a stat în închisoare. 

becali_vrea_bani_pentru_duckadam.jpg

„Deci, pac pac, eu, Gigi, vă dau cuvântul meu, pe ce am mai bun și pe sfânta icoană născătoare de Dumnezeu, Iisus Cristos, toată averea mea, tot, bag în literatură. Am să cumpăr Uniunea Scriitorilor și, ascultați la mine, în trei ani de zile îi duc în cupe europene. L-am pus pe Argăseală să vorbească cu Manolescu, îi dau cât vrea, un milion, două, trei, are Gigi Becali bani, pun președinte un creștin, credincios și pac pac, ca soarele sfânt pe cer, mă jur lui Dumnezeu, o să vedeți pe Gigi Becali cum aduce trei nobeluri în România, să mă scuipi în ochi dacă nu fac așa”, a declarat Gigi Becali în fața unei turme de reporteri. 

Acesta a precizat că nu va vinde nici un scriitor în străinătate până nu va obține o performanță notabilă în literatură. „Vreau să-l sunt pe Copos și pe Borcea, că ei încă sunt la închisoare, deci îi sunt eu, Gigi Becali, le zic „miaaaauuu” și închid. Că ei sunt proști, n-au Uniune a Scriitorilor ca mine, „miaaaauuuu” și închid, pac pac. Că unul e Gigi Becali. Unde-i Luțu? Să vină mă băiatul ăsta, că vreau să-mi comand un jilt de aur pentru loja de la Uniune, să merg și eu cu verii când se editează o carte, cu nepotu-miu și finii”.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Saturday, 04.04.2015 10:41 Sport

National Cinematografic