China vrea să faciliteze un acord de pace între suporterii Steaua și cei ai FCSB

Responsabilul cu politica externă a PCC a anunțat că președintele Xi Jingping este dispus să faciliteze o serie de runde de negocieri între suporterii Stelei și cei ai FCSB. Informația a fost relatată de agenția de presa Xinhua. Acesta este convins că poate obține un acord de pace, așa cum a reușit recent și în Arabia Saudită.

Xi Jingping a declarat că în această privință este pentru aplanarea cât mai rapidă a conflictului și revenirea la masa negocierilor. „Nu trebuie ca ura să ne dezbine, ura trebuie să ne unească. De exemplu, ura față de Gigi Becali, pe care trebuie s-o resimtă chiar și suporterii FCSB. Că știm cu toții că țin cu echipa aia că a rămas în Liga 1, nu că le place neapărat de cioban”, a punctat președintele Xi Jinping.

Acesta a reiterat faptul că China, țară în care se produc echipamentele sportive ale ambelor echipe, precum și promoționalele pe care le au suporterii, este dispusă să faciliteze un acord de pace. Președintele Xi Jingping a oferit și un loc neutru de negocieri, respectiv în spate la Dragonul Roșu, acolo pe unde intră tirurile de la Constanța.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

18 aprilie 2023 18:44
Citește mai mult despre: FCSB pace Steaua Xi Jinping

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult