Chiricheş este mult prea bun! A primit oferte şi de la naţionalele Braziliei, Spaniei şi Germaniei

Ofertele pentru achiziţionarea fundaşului stelist nu mai contenesc. Fax-ul clubului din Ghencea este, efectiv, inundat de propuneri venite din partea celor mai mari cluburi de fotbal din lume care, toate, vor să-i obţină semnătura. Mai noi, pe fir, au intrat şi echipele naţionale.

“Am primit o propunere de la naţionala Braziliei, să-l lăsăm să joace pentru ei. Ne-au spus că Neymar s-ar simţi mult mai în siguranţă în atac dacă ar şti că este Chiricheş de la Steaua în apărare”, a povestit un oficial al clubului din Ghencea. Informaţia a fost confirmată şi de impresarul jucătorului, Victor Becali. “Nu doar Brazilia, ci şi Spania sau Germania s-au arătat interesate. Spaniolii au zis că ni-l dau la schimb Sergio Ramos plus 15 milioane de euro iar nemţii au zis că ne dau, fără să negocieze, 174 de milioane de euro ca să joace la ei la naţională”.

Excepţionalul fundaş român, supranumit Nunweiller VII, a refuzat momentat toate ofertele, precizând că vrea să se concentreze pe meciul din super-cupă, unde va întâlni adversari care sunt, cu adevărat, pe măsura lui, cum ar fi Gicu Grozav sau Hamza.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

10 iulie 2013 11:43

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult