Chiricheş, nemulţumit de transferul la Tottenham: “Puteam juca în trei campionate în acelaşi timp”

Vlad Chiricheş, considerat de el însuşi drept cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, se declară nemulţumit de recentul transfer la echipa engleză Tottenham, spunând că e mult sub valoarea lui. „Într-adevăr, nu e un transfer rău, dar au fost lăsate deoparte oferte concrete de la Real Madrid, Bayern Munchen şi Manchester United. Eu aş fi putut juca la toate în acelaşi timp, nu era problemă, făceam naveta“, spune fundaşul.

Fostul jucător al Stelei speră să se integreze la Tottenham. „Nu va fi uşor în Anglia, pentru că sunt obişnuit să fie linişte pe stadion, chiar şi când e plin. Probabil că la primele meciuri voi purta căşti antifonice, ca să nu fie şocul prea mare“, a mai declarat Chiricheş.

Patronii lui Tottenham au recunoscut că plănuiesc de multă vreme transferul românului. „În ultimii cinci ani, toţi banii încasaţi din bilete şi vânzări de jucători au fost puşi deoparte, într-un cont deschis special pentru transferul lui Chiricheş. Chiar şi aşa, n-am fi reuşit să strângem suma necesară, dacă în sezonul trecut n-am fi tăiat drastic din salariile tuturor jucătorilor şi angajaţilor de la club“, spune unul din şefii echipei londoneze.

Autor: Abel Luchian

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
31 iulie 2013 12:31

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult