Selecționerul Christoph Daum este un om dărâmat în aceste zile. Vestea că i se va rezilia contractul cu Naționala și va trebui să să părăsească România l-a adus foarte aproape de pragul depresiei. Neamțul se gândește cu groază că în Germania natală prețul cocainei este de două ori mai mare decât în România.

Christoph_Daum_nervos.jpg ”Ca să nu mai vorbesc de cât mă vor costa curvele acolo”, s-a plâns Christoph Daum unor apropiați. ”Și mă oftic că în Germania o să dau în bordeluri tot de curve din România, doar că voi plăti și de 10 ori mai mult decât în București. Iar acolo nici nu mă mai pot sfătui cu jucătorii Naționalei României, care în București m-au ajutat enorm, că ei știu toate curvele și pițipoancele de aici. Păcat!”

Christoph Daum speră totuși să rămână în București, chiar și după ce va fi dat afară oficial de la Națională. ”M-am văzut cu bunul meu prieten Adi Mutu într-un loc, nu pot zice unde, și mi-a promis că mă ajută”, a spus Daum. ”Da, știu, el e la o echipă extrem de slabă din București, dar, dracului, am antrenat Naționala României, deci sunt obișnuit să antrenez jucători extrem de slabi.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 12.09.2017 18:23 Sport

National Cinematografic