Cîțu susține că România a obținut 3 puncte pentru egalul cu Macedonia de Nord

Deși România a făcut un egal rușinos ieri seară cu Macedonia de Nord la fotbal, premierul Florin Cîțu a declarat astăzi dimineață că totul este încă o victorie pentru România. „Conform calculelor mele, agreate de comunitatea internațională, în urma meciului am câștigat trei puncte, unul pentru egal, unul pentru că nu am primit gol și unul pentru că sunt eu prim-ministru și sub conducerea mea România a avut cea mai mare creștere economică de pe continentul european”, a declarat Cîțu.

Acesta a ținut să precizeze că acest calcul nu se aplică și selecționatei Macedoniei, întrucât aceasta reprezintă o țară care nu îl are pe el ca prim-ministru. Oficialii UEFA l-au atenționat pe Cîțu că nu așa se punctează la fotbal dar acesta a explicat că actuala criză prin care trec ei este datorată unei lipse de maturități politice și a unei dorințe de consens pentru binele României.

Pe viitor Cîțu a anunțat că România va obține cinci puncte în următorul meci, indiferent de rezultat, întrucât și jucătorii naționalei fac parte din „echipa câștigătoare”. În cadrul selecționatei 7 jucători deja au anunțat public că-l suțin pe Florin Cîțu în lupta pentru șefia PNL.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

9 septembrie 2021 15:58
Citește mai mult despre: florin citu macedonia Romania

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult